SiNAPSA nevroznanstvena konferenca 2019

Slovensko nevroznanstveno združenje SiNAPSA in Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani

vabita na

NEVROZNANSTVENO KONFERENCO SiNAPSA 2019

ki bo potekala

20. in 21. septembra 2019 na Medicinski fakuleti na Korytkovi cesti 2 v Ljubljani.

Slovensko nevroznanstveno združenje SiNAPSA konferenco organizira vsako drugo leto in letošnja konferenca bo osma zapored. Srečanje bo pokrivalo širok obseg vsebin nevroznanstvenih raziskav, ki raziskujejo različne ravni delovanja, od molekularne do sistemske. Program je sestavljen iz plenarnih predavanj, tematskih simpozijev in predstavitev posterjev, ki bodo predstavili najsodobnejša spoznanja s področja osnovne nevrobiologije (molekularne nevrobiologije, nevrokemije, živalskega modeliranja), razvojne in odrasle nevrologije, psihiatrije, psihologije, kognitivne in translacijske nevroznanosti.

Program in registracija sta objavljena na spletni strani konference: http://www.sinapsa.org/SNC19

Konferenco bo spremljal vzporedni simpozij klinične nevrofiziologije. Program in registracija sta objavljenja na spletni strani simpozija: https://www.kclj.si/…/

. . .

Vsebine na spletni strani niso recenzirane in lektorirane. Iskreno sem hvaležna za opozorila na vsebinske nejasnosti in nedoslednosti, dvomljive ali zmotne trditve ter slogovne in pravopisne napake. PRIJAVITE NAPAKO.

Besedila na spletni strani so vam za uporabo na razpolago pod licenco Creative Commons: Vsebine lahko kopirate in delite ter urejate, predelujete in vključujete v lastna dela pod pogojem priznanja in navedbe avtorstva (https://mceh.si).

 

Tags: izobraževanja za psihoterapevte, nevroznanstvena konferenca, psihoterapevtska izobraževanja

Related Posts

by
Malka Čeh je specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije in magistrandka psihoterapevtske znanosti. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ USF in v Zasebni psihoterapevtski kliniki RRPI. Kontakt: malka.ceh@rrpi.si in 051 383 879.
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Malka Čeh

SPECIALIZANTKA PSIHOTERAPIJE

Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ FSU in v zasebni specialistični kliniki RRPI FPRZ. V psihoterapijo sprejema posameznike in vodi podporne skupine.
SPECIALIZANTKA PSIHOTERAPIJE
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!