Izkustvena delavnica: Geštalt psihoterapija

Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani
vabi na
IZKUSTVENO DELAVNICO: GEŠTALT PSIHOTERAPIJA

ki bo potekala

17. avgusta 2019 ob 16.00 v prostorih fakultete na Trubarjevi cesti 65 v Ljubljani.

Vpis v izobraževalni program poteka že šesto leto. Program je primeren za vse, ki delate z otroki in mladostniki in bi želeli v ta namen pridobiti dodatna psihoterapevtska znanja in veščine.

Več o organizaciji in vsebini delavnice na spletni strani fakultete: http://sfu-ljubljana.si/sl/dogodki/izkustvena-delavnica-zakaj-izbrati-gestalt-pristop

. . .

Vsebine na spletni strani niso recenzirane in lektorirane. Iskreno sem hvaležna za opozorila na vsebinske nejasnosti in nedoslednosti, dvomljive ali zmotne trditve ter slogovne in pravopisne napake. PRIJAVITE NAPAKO.

Besedila na spletni strani so vam za uporabo na razpolago pod licenco Creative Commons: Vsebine lahko kopirate in delite ter urejate, predelujete in vključujete v lastna dela pod pogojem priznanja in navedbe avtorstva (https://mceh.si).

 

Tags: izobraževanja za psihoterapevte, psihoterapevtska izobraževanja

Related Posts

by
Malka Čeh je specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije in magistrandka psihoterapevtske znanosti. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ USF in v Zasebni psihoterapevtski kliniki RRPI. Kontakt: malka.ceh@rrpi.si in 051 383 879.
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Malka Čeh

SPECIALIZANTKA PSIHOTERAPIJE

Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ FSU in v zasebni specialistični kliniki RRPI FPRZ. V psihoterapijo sprejema posameznike in vodi podporne skupine.
SPECIALIZANTKA PSIHOTERAPIJE
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!