Lokacije v Ljubljani

Parmova ulica 53, Ljubljana Bežigrad

Moji prostori na Parmovi ulici 53 se nahajajo v poslovni stavbi Lesnina MTF. V neposredni bližini sta vam razpolagi dve parkirišči, in sicer Lesninino parkirišče na koncu Ulice Bratov Učakar in Mercatorjevo parkirišče na Parmovi ulici 51. Pred poslovno stavbo je avtobusno postališče LPP Bratov Židan (14, 14B).

Psihoterapevtska ambulanta Zasebne psihoterapevtske klinike Malka Ceh

Pipanova pot 30, Ljubljana Vižmarje

Na Pipanovi poti 30 se moji prostori nahajajo v objektu Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Šiška. Neposredno pred stavbo vam je na razpolago brezplačno parkirišče. V oddaljenosti dveh minut hoje je železniška postaja Ljubljana Vižmarje. Najbližji avtobusni postališči LPP sta Na klancu (1B, 8, 15) v oddaljenosti 7 minut hoje, in Vižmarje (1, 25, 60) v oddaljenosti 14 minut hoje.

Psihoterapevtska ambulanta Zasebne psihoterapevtske klinike Malka Ceh

MARIBOR CENIK

. . .

Vsebine na spletni strani niso recenzirane in lektorirane. Iskreno sem hvaležna za vsa opozorila na vsebinske nejasnosti in nedoslednosti, dvomljive ali zmotne trditve ter slogovne in pravopisne napake. PRIJAVITE NAPAKO.

 

Malka Čeh

SPECIALIZANTKA PSIHOTERAPIJE

Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije. Psihoterapevtsko delo opravlja v fakultetni ambulanti FPZ FSU in v zasebni specialistični kliniki RRPI FPRZ. V psihoterapijo sprejema posameznike in vodi podporne skupine.
SPECIALIZANTKA PSIHOTERAPIJE
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!