Lokacija

Prostori psihoterapevtske klinike se nahajajo na Pipanovi poti 30 v Ljubljani, v objektu Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Šiška. Neposredno pred stavbo vam je na razpolago brezplačno parkirišče. V oddaljenosti dveh minut hoje je železniška postaja Ljubljana Vižmarje. Najbližji avtobusni postališči LPP sta Na klancu (1B, 8, 15) v oddaljenosti 7 minut hoje, in Vižmarje (1, 25, 60) v oddaljenosti 14 minut hoje.


Psihoterapevtska ambulanta Zasebne psihoterapevtske klinike Malka Ceh

 

Cenik psihoterepije        

. . .

Vsebine na spletni strani niso recenzirane in lektorirane. Iskreno sem hvaležna za vsa opozorila na vsebinske nejasnosti in nedoslednosti, dvomljive ali zmotne trditve ter slogovne in pravopisne napake. PRIJAVI NAPAKO.

 

Malka Čeh

Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije

Psihoterapevtsko delo od 2018 opravljam v fakultetni ambulanti Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda (FPZ SFU) ter od 2019 v zasebni specialistični kliniki Razvojno-raziskovalnega psihoterapevtskega inštituta FPRZ Moji supervizorji so doc. dr. Emil Benedik, klin. psih., mag. pth. Urška Battelino, pa. pth. in asist. Parov Anzelc, univ. dipl. fil.