Izkustvena delavnica: Geštalt psihoterapija

Fakulteta za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani
vabi na
IZKUSTVENO DELAVNICO: GEŠTALT PSIHOTERAPIJA

ki bo potekala

17. avgusta 2019 ob 16.00 v prostorih fakultete na Trubarjevi cesti 65 v Ljubljani.

Vpis v izobraževalni program poteka že šesto leto. Program je primeren za vse, ki delate z otroki in mladostniki in bi želeli v ta namen pridobiti dodatna psihoterapevtska znanja in veščine.

Več o organizaciji in vsebini delavnice na spletni strani fakultete: http://sfu-ljubljana.si/sl/dogodki/izkustvena-delavnica-zakaj-izbrati-gestalt-pristop

. . .

Vsebine na spletni strani niso recenzirane in lektorirane. Iskreno sem hvaležna za vsa opozorila na vsebinske nejasnosti in nedoslednosti, dvomljive ali zmotne trditve ter slogovne in pravopisne napake. PRIJAVI NAPAKO.

 

Tags: izobraževanja za psihoterapevte, psihoterapevtska izobraževanja

Related Posts

by
Specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije in magistrandka psihoterapevtske znanosti. Psihoterapevtsko delo opravljam v Ambulanti Fakultete za psihoterapevtsko znanost USF in v Zasebni psihoterapevtski kliniki RRPI. E-pošta: malka.ceh@rrpi.si.
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares

Malka Čeh

Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije

Psihoterapevtsko delo od 2018 opravljam v fakultetni ambulanti Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda (FPZ SFU) ter od 2019 v zasebni specialistični kliniki Razvojno-raziskovalnega psihoterapevtskega inštituta FPRZ Moji supervizorji so doc. dr. Emil Benedik, klin. psih., mag. pth. Urška Battelino, pa. pth. in asist. Parov Anzelc, univ. dipl. fil.