Lokacija, delovni čas, jezik

LOKACIJA: Prostor klinike se nahaja na Pipanovi poti 30 v Ljubljani, v objektu Območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Šiška. Brezplačno parkirišče je neposredno pred stavbo. V bližini so železniška postaja Ljubljana Vižmarje (2 minuti) ter avtobusni postaji Na klancu (7 minut) in Vižmarje (14 minut).

DELOVNI ČAS Termini rednih srečanj so od ponedeljka do četrtka popoldne (do 23 h) ter v petek dopoldne (od 8 h). Enkratna, uvodna in izredna srečanja so mogoča tudi ob drugih terminih.
JEZIKI: Srečanja lahko potekajo v slovenščini, angleščini, nemščini, srbščini.

 

 

. . .

Vsebine na spletni strani niso recenzirane in lektorirane. Iskreno sem hvaležna za vsa opozorila na vsebinske nejasnosti in nedoslednosti, dvomljive ali zmotne trditve ter slogovne in pravopisne napake. PRIJAVI NAPAKO.

 

Malka Čeh

Magistrandka psihoterapevtske znanosti in specializantka nevro/psihoanalitične psihoterapije

Psihoterapevtsko delo od 2018 opravljam v fakultetni ambulanti Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda (FPZ SFU) ter od 2019 v zasebni specialistični kliniki Razvojno-raziskovalnega psihoterapevtskega inštituta FPRZ Moji supervizorji so doc. dr. Emil Benedik, klin. psih., mag. pth. Urška Battelino, pa. pth. in asist. Parov Anzelc, univ. dipl. fil.